Professzionális ipari csatlakozók

Ipari csatlakozó

Ha valaki egy műhelyben, vagy agy ipari létesítményben nagy teljesítményű elektromos, ipari gépeket szeretne használni, át kell gondolnia, hogy mekkora áramfelvétellel kell így számolni, és ehhez milyen keresztmetszetű vezeték és csatlakozó aljzatok szükségesek.
Az ipari csatlakozók között biztos talál mindenki az igényeinek megfelelő technikai paraméterekkel rendelkezőt, hiszen akár 1, akár 3 fázisról legyen szó, mindenféle áramerősséghez létezik már csatlakozó aljzat.
Tervezési fázisban a vezetékek méretezése is nagyon fontos ahhoz, hogy probléma-mentes, és biztonságos lehessen a gépek használata. Általában javasolt felülméretezni a vezetékeket, hogy később ne kelljen vesződni egy esetleges vezetékcserével, ha mégis arra lenne szükség.
Mindezeken felül még fontos odafigyelni a megfelelő kismegszakítók használatára is. Akár minden konnektor is kerülhet külön kismegszakítóra, így nem érheti az embert kellemetlen élmény, ha valami leveri a biztosítékot, illetve meg kell fontolni, hogy milyen gyorsaságú, és milyen áramerősséghez tervezett kismegszakítót használjunk.

Megosztás